Torta es sutes istennok?
Szoval azok akik nagyon finom tortakat sutnek, azok mar az elejen is igy induotak, pl. az elso ket tortat leszamitva az osszes isteni lett, vagy kellett mondjuk 10 rossz torta ahhoz h kesobb sikerszeria legyen?
Komolyan azon a ponton vagyok h feladom. Imadok tortat sutni, vegre tuti receptem is van, de most a kremben volt kevesebb cukor, persze a piskota maga fincsi lett, de ez egy ilyen sorozatos kudarc elemeny, ez a valami mindig elromlik, valami mindig rossz benne....:-(
Nyilvan nem ez a hobbim es eletcelom, h tortakat gyartsak de volt illetve van egy elkepzelesem arrol h hobbicukrasz legyek. Rengeteg torta tipust szertnek kiprobalni de egyszeruen valamit mindig elcseszek.
Szoval azok akiknek a sutes nagyon megy es mindig finomat sutnek azok is igy kezdtek, vagy nektek ez mar majdnem elsore sikerult?
Koszi a valaszokat
Gondolom az internetről származik a recept, nagyon sokszor hibásan adják meg a hozzávalókat,ezt csak gyakorlattal lehet kiszűrni.
Én is nagyon rég óta sütök ,ma már szinte mindig tökéletes az eredmény .
Az évek alatt viszont rájöttem ,hogy az egyszerűbb jobb. Visszatértem a régi letisztult receptekhez,nem használok semmilyen mű dolgot /pl.habporok,margarint stb./
Főzött krémeket készítek,magam csinálom a fondant .
Ez mind gyakorlat kérdése ,ne add fel ,ne kapkodj,mindent készíts elő figyelmesen,és abban a sorrendben ahogy a recept írja. Ha van bevállt piskóta recepted akkor azt készítsd kürönféle krémekkel,és ha már tökéletes ,akkor kezdjél egy újat gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!