Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tortakrem keszitese, segitseg?

Tortakrem keszitese, segitseg?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Szoval szeretnek tortakremet kesiteni a gondom a kovetkezo: azok amiket eddig csinaltam nem voltak eleg "vastagok" hanem inkabb a folyos kategoria es hiaba ontottem ra amennyit tudtam, nem volt ez a "beleharapok es kifolyik" effekt, illetve nem lehetett semmit erezni igazan, csak nemi csokit elvetve.

Masik: van egy olyan tortakrem aminek az a neve h butter cream (ez bolti) viszont nem tudom eldonteni, h beletegyem e a tortaba toltelekkent, vagy kivulre kenjem, vagy egyaltalan mit csinaljak vele? Egyebkent vajkrem a magysr neve.

Osszegezve: mi a titka a jo torta toltelek kremnek?Mitol lesz vastag?

Koszi mindenkinek:-)

2016. aug. 2. 22:05
 1/5 A kérdező kommentje:

Fontos adalek, h nincs pudingporom es egy nap alatt nem tudok beszerezni egyet, szoval ha van olyan otlet amibe nem kell pudingpor az nagy segitseg lenne:-)

Mondjuk lehet h egyebkent sem kene bele:-)))Holnap kell megsutnom, szulinap lesz:-)

Koszi mindenkinek

2016. aug. 2. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
37%

Főzött krém :

Tejet edénybe tenni felforralni. Ahány deci a tej annyi púpos ek liszt. Ezt irtó gyorsan kell keverni mert nehogy csomós legyen vagy lesüljön. Egy bazi sűrű valamit kell kapni.

Ezt kihűtöd. Még este is megcsinálhatod mert akkor reggelre kihül.

Ha hideg mehet bele puha kocka Rama cukor kakaópor tetszés szerint rum aroma vagy cherry vagy ami neked tetszik. Ezt irtó habosra kevered géppel. ez nagyon tuti recept. Ha megkened az piskótat akkor mehet ra meggy befőtt is vagy eper szemek. Nagyon finike.

Egy átlagos tortához ami nemnagy ahhoz kb 5-7 dl tej 5-7 ek liszt 1 Rama es ízlés szerint keserű kakaó és cukor. Remélem segített.

2016. aug. 2. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
37%
Én tortakrémem.: 5 dl tejet 5 kanál liszttel fefőzök.Ez sűrű massza lesz. Langyosra kihűtöm,robotgépbe teszem,majd apránként belekeverek 25 dkg ráma margarint és egy nagy tábla tibicsokit. Folyamatosan habosra keverem. Ha nagyon finomat akarok ráma helyett egy doboz mascarpónét teszek bele. Tibi csokit ízesítettet veszek./ trüffel,kappucinó/
2016. aug. 2. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
3-as vagyok cukrot ízlés szerint teszek bele.
2016. aug. 2. 22:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Szuper nagyon szepen koszonom mindenkinek, akkor nem teszem bele a boltit hanem kifozom:-))))Mindenkit felpontoztam:-)
2016. aug. 2. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!