Van itt olyan, aki beszél angolul és segitene?
Ezt a krémet akartam megcsinálni:
https://www.youtube.com/watch?v=D53Hf_WNJqc&index=39&list=PL..
És az a baj, hogy nem tudok angolul...csak nagyon minimálisan, de gondoltam, ha videón nézem, hogy kell csinálni, meg az is le van irva, miből mennyi kell hozzá, csak nem ronthatom el...De mégis sikerült..
Szóval én úgy csináltam, hogy a tojásfehérjét a porcukorral felraktam a gőz fölé és addig kevergettem kézi habverővel, amig nem lett ilyen krémes, fehér állagú, aztán levettem és elkezdtm robot habverővel felverni. És csak vertem, már kb 20 perce, max fokozaton, és sehogy se akart behabosodni, hanem folyékony maradt...
Nem tudom, mit csinálhattam rosszul, esetleg a csaj mondott a videóban valamit, amit én nem értettem és kihagytam valamit? :/ Vagy mi lehetett a baj?..
Vigyázni kell, vele, nehogy a hőtől kicsapódjon a tojásfehérje.(60-70°C felé ne menjen) Szóval próbáld meg gyöngyöző forralással, jól kevergetve. Így fertőtleníted.
Esetleg először csak a cukor nyegedét rakd hozzá, meg egy kis sót.
Aztán pedig felvered géppel, közben pedig hozzáadod a többit is.
Illetve azt, hogy miután fertőtlenítetted, azután lehűtheted.
A vajat így is hozzáadhatod szerintem, esetleg nagyon picit melegíted.(Meg nem tudom, lehet margarin nem jó hozzá, meg a videóban az valószínűleg állati eredetű vaj teljesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!