Nálatok ki jár a boltba vásárolni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 16:37
2/11 anonim válasza:
én anyummal, amúgy a legkisebb vagyok a családban :) a két bátyám nem igazán szeret, apám egy használhatatlan senki
4/11 anonim válasza:
Nagybevásárlást kizárólag együtt csináljuk, de hétközben van, amikor szétválunk, én megyek a piacra, a férjem meg esetleg egy közeli boltba, ahol kinéztünk valami éppen akciós dolgot.Aztán randizunk a parkolóban :D
5/11 anonim válasza:
Általában én. A férjem inkább takarít. A vásárlás annyira nem neki való, mert mindig vesz egy halom haszontalan szart akkor is, ha listával küldöm, ami fontos lenne meg elfelejti :D
6/11 anonim válasza:
kedves 4es, ez a parkolós randizás hihetetlen aranyos volt, bocsánat az offkomment miatt, de ez hihetetlenül feldobta az estém :D
7/11 anonim válasza:
Én, a férjem, és a 4 éves gyerek.
8/11 anonim válasza:
Nagybevásárlás együtt, tojásért, szódáért és a zöldségeshez pedig a párom ugrik be munkából hazafelé. Más nincs, a falusi Coopokat egy az egyben kihagyom, 2-3 hetente úgyis járunk a megyeszékhelyen.
9/11 anonim válasza:
Anyukám vagy velem együtt (23/L), de van hogy én ugrok be valamiért.
10/11 anonim válasza:
Napi dolgokat a Férjem, heti nagy bevásárlást én szoktam egyedül, munka után beszaladok és megveszek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!