Kenyérlángost készülök sütni, ha búza finomliszt helyett búza réteslisztet használok szerintetek milyen lesz?
Figyelt kérdés
Még soha nem sütöttem kenyérlángost ezért kérdezem.Ízre,minőségre rosszabb lesz vajon?2016. júl. 14. 03:12
1/8 anonim válasza:
Én a "töki pompost "szoktam sütni rétesliszttel. Nekünk jobban ízlik, mint finomliszttel.
Olvasd el, érdemes.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Megnéztem,mindenhol finomlisztet írnak.A réteslisztet viszont nem akarom kidobni,minőségét megőrzi idő az utolsókat rúgja.
2016. júl. 14. 09:26
3/8 anonim válasza:
Mint írtam, én réteslisztből csinálom, és szerintem finom.Hidd el, hogy egy próbát megér :)
4/8 A kérdező kommentje:
Este felé majd írok megint :)
2016. júl. 14. 10:14
5/8 anonim válasza:
A búzaliszt és a rétesliszt alapanyaga azonos (a kelesztés szempontjából fontos sikértartalom is),csak a liszt szemcseméretében van eltérés, a rétesliszt nagyobb szemcseméretűre van őrölve.
6/8 A kérdező kommentje:
Na itt vagyok.Elkészítettem és sikerült,juuupiii:) Két kisebb tepsivel is sütöttem,az egyiket ala natúr,kíváncsiságból,a másikra raktam feltétet.Kapós van keletje.Babfőzelék mellé "elszopogatjuk" :)
2016. júl. 14. 17:26
7/8 anonim válasza:
Gratulálok ! Aki mer, az nyer :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2016. júl. 14. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!