Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sztrapacska galuskát le kell...

Sztrapacska galuskát le kell öblíteni vízzel, mielőtt összekeverjük a juhtúróval?

Figyelt kérdés
Miután megfőtt a galuska, sosem szoktam átmosni vízzel, mert veszít az ízéből. Édesanyám mindig veszekszik velem emiatt, de nem értem miért kellene leöblíteni. Ti hogy szoktátok?:)
2010. ápr. 15. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
a sztrapacskát nem,a galuskát le szoktam öblíteni és hűteni ,vízzel.
2010. ápr. 15. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én is mindig leöblítem, úgy teszem zsiradékra.így tanultam anyutól.
2010. ápr. 15. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

leöblítem, mert túl ragacsos a keményítő tartalma miatt.

éppen ma készítettem :)

a kifőtt tésztát, és a nokedlit is leszoktam.

2010. ápr. 15. 23:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!