Sztrapacska galuskát le kell öblíteni vízzel, mielőtt összekeverjük a juhtúróval?
Figyelt kérdés
Miután megfőtt a galuska, sosem szoktam átmosni vízzel, mert veszít az ízéből. Édesanyám mindig veszekszik velem emiatt, de nem értem miért kellene leöblíteni. Ti hogy szoktátok?:)2010. ápr. 15. 14:43
1/3 anonim válasza:
a sztrapacskát nem,a galuskát le szoktam öblíteni és hűteni ,vízzel.
2/3 anonim válasza:
én is mindig leöblítem, úgy teszem zsiradékra.így tanultam anyutól.
3/3 anonim válasza:
leöblítem, mert túl ragacsos a keményítő tartalma miatt.
éppen ma készítettem :)
a kifőtt tésztát, és a nokedlit is leszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!