Vidd át a szomszédba, ahol egész nap van otthon valaki, kérd meg őket, ha kihűlt tegyék hűtőbe, ha ráéheznek nyugodtan egyenek belőle, majd este mégy a maradékért. Biztosan megteszik, és biztos hogy nem fognak enni belőle.
2016. jún. 30. 08:53
2/14 anonim válasza:
Tutira megromlik ekkora melegben, ha nem rakod hűtőbe. Tedd a fazekat hideg vízbe, hamar kihûl így, és langyosan már berakhatod.
2016. jún. 30. 09:06
3/14 anonim válasza:
Meg.
Azérz elég kár volt kora reggel megfőzni, hogy este a kukába fordítsd.
2016. jún. 30. 09:14
4/14 anonim válasza:
Remélem hallgattál arra, aki azt javasolta, hogy gyorsan hűtsd le, de már langyosan is be lehet tenni a hűtőbe.
A maszek véleményem pedig, hogy este 7 fele is ráértél volna egy lecsót frissen összeütni, de te tudod, mi volt az okod reggel megfőzni.
2016. jún. 30. 09:31
5/14 anonim válasza:
Megromlik. Tök meleg van.
Nyugodtan beteheted a hűtőbe.
2016. jún. 30. 09:54
6/14 anonim válasza:
este 7-re nem csak megromlik, de szinte már lába lesz és elmászik
2016. jún. 30. 09:55
7/14 anonim válasza:
Ha nincs benne tojás, virsli, csak hagyma, paprika, paradicsom, szalonna, kolbász, akkor szerintem nyugodtan kint hagyhatod, semmi baja nem lesz. Ezek a bográcsos cuccok elvannak melegben is egy napot kint. Babgulyás, gulyás, lecsó stb. Mindig kint hagyjuk, ha ilyet főzünk még másnap is a bográcsban, és a világon semmi baja. A lecsó is ugyanígy van.
Ha tojásos, akkor viszont estére kuka, és ha virslivel vagy más ilyen cuccal csináltad, akkor is.
2016. jún. 30. 10:09
8/14 anonim válasza:
Mi lepontoznivaló van abban, hogy kánikulában megromlik a frissen főzött étel, ha nincs hűtőben, ezért gyorsan le kell hűteni? Nem értem esküszöm. Nekem volt olyan, hogy addig forrt fel a borsóleves, amíg hűlt a gázon, dobhattam ki. A kényes ételeket gyorsan le kell hűteni, és azonnal hűtőbe tenni.
2016. jún. 30. 10:32
9/14 anonim válasza:
Sok itt a barom, már megszokhattad volna.
2016. jún. 30. 10:43
10/14 anonim válasza:
Én értékeltem a válaszodat, és utaltam is rá a kommentemben, hogy rád hallgasson a kérdező.
Sajnos a lepontozókkal együtt kell élnünk, úgy tűnik más jó ideje... Hadd élvezzék, ha nekik jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!