Töltött karalábé levét /szószát / kaporral, vagy petrezselyemmel készited?
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 16:28
1/4 anonim válasza:
Én petrezselyemmel, de meg tudnám enni kaporral is.
A kapor eléggé intenzív szerintem, és eltereli a figyelmet a finom zsenge karalábéról, ezért használok inkább petrezselymet.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én is hajlok rá, és ráadásul nem régen volt tök főzelék.
2016. jún. 6. 17:42
3/4 anonim válasza:
petrezselyemmel szoktam, pedig oda vagyok a kaporért
4/4 anonim válasza:
Kaporral, a petrezselymet utálom. De kapor nélkül is megeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!