Vajon melyikkel jövök ki olcsóbban? Ha itthon fözök vagy ha elmegyek egy svédasztalos/korlátlan étterembe?
A svédasztalos/korlátlan étterem 1600ft és akkor már nem eszek semmit aznap,mert ugye telezabálom magam:)
Vagy ha itthon fözök olcsóbb vajon a kinlódás,mosogatás,anyagbeszerzés,ráfordított idő stb...
Itthon is rizset,krumplit,húst eszek.
Ez emberfüggő lehet, van, aki csak extrém drágán tud otthon főzni, mert olyan alapanyagokat választ vagy pazarol, plusz sokat is eszik.
Nekem sokkal olcsóbb, egészségesebb s élvezetesebb otthon főznöm, szolidan 500 forint elég rá (nem eszem keveset, de rengeteget sem, amúgyis fogynom kéne, csak nem megy).
A napi egyszeri evés nem baromság, az is egy lehetőség, van, akinek az az ideális.
A kérdező írta a kínlódást. Én nem kínlódom a főzéssel, inkább élvezem, nyilván ez fontos szempont. Macerás dolgokat nem főzök, csak egyszerűeket. Nem igényleg 2-3 levest naponta, heti 1 bőven elég.
El nem tudom képzelni, hogy mitől lenne olcsóbb 2 napra főzni, szerintem elhanyagolható a különbség. Ugyanannyi az alapanyag s a főzési idő általában csekély lerövidülésével sem érünk el valami sokat.
Inkább a munka lesz jóval kevesebb, illetve egyes esetekben olcsóbb, hogy nagy ételbe tesszük bele ugyanazt a speckó valamit, amit el kell használnunk (nincs ötletem, mi lehet ez), más esetekben viszont drágább, hogy gyorsan elpárolog az étel s másnap mégiscsak főzhetünk újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!