Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajon melyikkel jövök ki...

Vajon melyikkel jövök ki olcsóbban? Ha itthon fözök vagy ha elmegyek egy svédasztalos/korlátlan étterembe?

Figyelt kérdés

A svédasztalos/korlátlan étterem 1600ft és akkor már nem eszek semmit aznap,mert ugye telezabálom magam:)

Vagy ha itthon fözök olcsóbb vajon a kinlódás,mosogatás,anyagbeszerzés,ráfordított idő stb...

Itthon is rizset,krumplit,húst eszek.

2016. jún. 2. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
inkább főzök nap mint, mint nap, de legalább tudom, hogy mi van benne
2016. jún. 2. 14:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez emberfüggő lehet, van, aki csak extrém drágán tud otthon főzni, mert olyan alapanyagokat választ vagy pazarol, plusz sokat is eszik.

Nekem sokkal olcsóbb, egészségesebb s élvezetesebb otthon főznöm, szolidan 500 forint elég rá (nem eszem keveset, de rengeteget sem, amúgyis fogynom kéne, csak nem megy).

A napi egyszeri evés nem baromság, az is egy lehetőség, van, akinek az az ideális.

A kérdező írta a kínlódást. Én nem kínlódom a főzéssel, inkább élvezem, nyilván ez fontos szempont. Macerás dolgokat nem főzök, csak egyszerűeket. Nem igényleg 2-3 levest naponta, heti 1 bőven elég.

El nem tudom képzelni, hogy mitől lenne olcsóbb 2 napra főzni, szerintem elhanyagolható a különbség. Ugyanannyi az alapanyag s a főzési idő általában csekély lerövidülésével sem érünk el valami sokat.

Inkább a munka lesz jóval kevesebb, illetve egyes esetekben olcsóbb, hogy nagy ételbe tesszük bele ugyanazt a speckó valamit, amit el kell használnunk (nincs ötletem, mi lehet ez), más esetekben viszont drágább, hogy gyorsan elpárolog az étel s másnap mégiscsak főzhetünk újra...

2016. jún. 2. 16:58
 13/14 A kérdező kommentje:
én sokat eszek. napi 0.5kg hús minimum+köret+savagyú+leves. Ezeket megcsinálni, bevásárolni, mosogatni stb...
2016. jún. 2. 20:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha magadra főzöl, az olcsóbb. Még,ha svédasztalos ebédre/vacsira mész akkor is.
2016. jún. 3. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!