Mint mindent, a sajttortát is százféleképpen lehet készíteni. Lehet a krémet zselatinnal, sütés nélkül készíteni. De lehet úgy is, hogy az egész tortát sütöd, töltelékkel együtt. Sőt ezt is lehet tovább bontani, létezik olyan változat, amikor a töltelék felszíne megpirul (mint egy túrós lepényé), illetve van a másik változat, ami az én kedvencem.
Ezt a típust gőzös sütőtérben kell sütni, így el tudjuk érni, hogy a krém inkább megfő, mint sül. Nagyon érdekes, mert sütőben készül, mégis olyan krémes és lágy a töltelék, mintha főzve lenne.
https://www.youtube.com/watch?v=fbpWQzLvviQ
Az én sajttortám elkészítése ugyanez, mint itt a videóban, viszont az anyaghányadom kicsit eltér. Szerintem így a legfinomabb a sajttorta. De ahogy az előbb leírtam, eléggé sok változata van ennek a süteménynek, így nem biztos, hogy te erre gondoltál, mint "legjobb sajttorta recept".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!