Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olyan tortát szeretnék sütni,...

Olyan tortát szeretnék sütni, ami nem piskóta alapú, és nincs benne vajas/margarinos krém. Ötletek?

Figyelt kérdés

2016. máj. 24. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Mármint hogyhogy nem piskóta alapú? Hagyományos piskótára gondolsz? Mert mondjuk én szoktam diós vagy mandulás lapokat is sütni a tortához és azt töltöm be krémmel. Ha nem szereted a margarint, akkor ott a túró pl, sokféle krém alapja lehet.
2016. máj. 24. 13:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Párom nem szereti a piskótát, szóval valami nem piskóta állagú tészta lenne jó :)
2016. máj. 24. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

"Torta piskóta nélkül" ezt az oldalt adta ki a haver... vannak benne egészen jók is...

2016. máj. 24. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Süss neki cheesecake-et, rengeteg variáció van belőle a neten.
2016. máj. 24. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
ezek láttán csurgott a nyálam....))))))) [link]
2016. máj. 24. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Joghurttorta, túrótorta, gyümölcstorta, amik alá darált kekszből lehet gyúrni egy alapot, és kézzel belenyomkodni a tortaforma aljába.

A kókuszgolyó masszájából is csináltam már tortát, pudingos krémmel, a tetején, a szélén körbe volt vékony sodort csíkból fonat, ezen belül pedig aprócska illetve különböző méretű golyókból egy piramisszerűen magasodó kupac. Nagyon szép volt, egy kókuszgolyó imádó pasinak készítettem szülinapjára.

2016. máj. 24. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!