Hogyan lehet olyan finom gyűrűs fánkot készíteni, mint ami a Sparban, Pennyban kapható?
Figyelt kérdés
Itthon, olajban szoktuk sütni a fánkot és sohasem lesz olyan, mint ami ezekben a multikban kapható.
Mi lehet a titkuk?
2016. máj. 16. 14:44
1/6 anonim válasza:
Miután kiszaggattad hagyd még kelni legalább fél órát, majd az egyik felét fedő alatt süsd bő olajban, utána leveszed a fedőt és a másik oldalát már enélkül sütöd, ettől lesz szalagos.
2/6 A kérdező kommentje:
Sok helyen azt olvastam, hogy nem jó olajban sütni.Hanem, sütőben kell.
2016. máj. 16. 14:57
3/6 anonim válasza:
Én mindig olajban sütöm, nagy lábosban, sok olajban, nekem mindig gyönyörű szalagos a fánkom. Utána szalvétára teszem, hogy a felesleges olajat felszívja.
4/6 anonim válasza:
Sütőben soha nem lesz szalagos a fánkod.
5/6 A kérdező kommentje:
Az ízére gondoltam, nem arra, hogy szalagos-e.
2016. máj. 16. 15:44
6/6 anonim válasza:
De az íze is más lesz, ha lábasban sütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!