Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet olyan finom...

Hogyan lehet olyan finom gyűrűs fánkot készíteni, mint ami a Sparban, Pennyban kapható?

Figyelt kérdés

Itthon, olajban szoktuk sütni a fánkot és sohasem lesz olyan, mint ami ezekben a multikban kapható.


Mi lehet a titkuk?



2016. máj. 16. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Miután kiszaggattad hagyd még kelni legalább fél órát, majd az egyik felét fedő alatt süsd bő olajban, utána leveszed a fedőt és a másik oldalát már enélkül sütöd, ettől lesz szalagos.
2016. máj. 16. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Sok helyen azt olvastam, hogy nem jó olajban sütni.Hanem, sütőben kell.
2016. máj. 16. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig olajban sütöm, nagy lábosban, sok olajban, nekem mindig gyönyörű szalagos a fánkom. Utána szalvétára teszem, hogy a felesleges olajat felszívja.
2016. máj. 16. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sütőben soha nem lesz szalagos a fánkod.
2016. máj. 16. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Az ízére gondoltam, nem arra, hogy szalagos-e.
2016. máj. 16. 15:44
 6/6 anonim válasza:
100%
De az íze is más lesz, ha lábasban sütöd.
2016. máj. 16. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!