Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit főz a hétvégén? Most...

Ki mit főz a hétvégén? Most hogy ünnep lesz?

Figyelt kérdés
Tippek, ötletek, finomságok érdekelnek:)
2016. máj. 12. 11:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Már hetek óta töltött paprikát ennék, holnap meg is főzöm. Vasárnap megyünk anyuékhoz, nem tudom mit főz, hétfőn meg elmegyünk várostnézni, soppingolni, vagy beülünk valahova vagy veszünk valami gyrost vagy egyéb "utcai" kaját. Epertortát terveztem sütni.
2016. máj. 12. 11:11
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

szombat: gombakrémleves sajtos pirítóssal, házi lekváros bukta

Vasárnap: tyúkhúsleves, Milánói sertésborda

Hétfő: maradék húsleves, töltött csirke vegyes körettel és görög salátával, desszertnek citromtorta

2016. máj. 12. 11:14
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

En egyetemista srac vagyok, de nem tudok hazamenni mert akkor nem leszek kesz a beadandommal, de ha lehetne en ezt kernem:

Tyukhusleves, cernametelttel, legyen benne karfiol is az alapzoldsegek mellett

Rantott cukkini, gomba, padlizsan, hagyma, fasirt, hozza burgonyapure meg tejfolos uborkasalata

Vagy johetne a fasirt helyett stefania tekercs, de a pure maradna hozza:D

Desszertnek madartejet kernek, vagy somloit.

Jaj, de finom lenne:)))

2016. máj. 12. 11:42
 4/13 anonim ***** válasza:
49%

Fogjatok össze olyan egyetemista lányokkal, akik szintén bent maradnak, és együtt már valamit az általad felsoroltakból össze tudtok dobni... sajnálom, szívesen elkészíteném nektek, de egy kissé távol vagyok...

Tervezem:

- palóc-leves

- rántott husi rizi-bizivel

- tejbegrízes puding: tejbegrízt kakaóporral ízesítve poharakba tölteni, majd a tetejükre a vanília pudingot. Tálalás előtt arra megy a tejszínhab!

Még sohasem csináltam, de készítem rá a gyomromat!

2016. máj. 12. 12:06
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

Szombat/ tárkonyos raguleves, töltött karalábé

Vasárnap/ Ludaskása, sok vegyes zöldséggel, egy pecsenyekacsából, gyümölcstorta(meggyes)

Hétfő/ mindenből pár darab: rántottmáj+ velő, r.gomba, r.padlizsán, r.sajt. Tartárral, illetve majonézeskrumplival.

Aztán két napig el leszünk a maradékokon :D

2016. máj. 12. 12:40
 6/13 anonim ***** válasza:
62%

Szombatra biztos húslevest főzök (kb 2hete azt ennék :) )betűtésztával

Mátrai borzaska lesz mellé, uborkasalátával

Vasárnap bátyáméknál bográcsparti lesz

Hétfőre vadast tervezek zsemlegombóccal

2016. máj. 12. 12:56
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Nekem nem lesz ünnep, viszont valószínűleg zöldborsófőzelék lesz, mert a múlt hétvégén zöldbab volt, most a borsó jön :D Igen előkelő helyen áll nálam, ráadásul kilengés (nagyon szénhidrátos az alap életmódomhoz, főleg, hogy magában eszem, mennyiségben), de olyan, amit nem bánok.

Van esély meggyes piskótára is.

De majd aznap délután derül ki, mi lesz az ebéd, ritkán tervezünk előre s az is könnyen borul.

2016. máj. 12. 13:19
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Holnap este sütök házi pitát és valami paradicsom szószos mártásos dolgot hozzá, amit lehet tunkolni. Plusz gondolkodom, egy kis túrógombócon. Vasárnap megyek anyukámékhoz, ő nem tudom mivel készül, általában megszokta kérdezni szeretnénk-e valamit, ha elhangzik ez a mondat, akkor javaslom neki a ludaskását, mert most megkívántam, ahogy itt írták előttem..:)
2016. máj. 12. 17:14
 9/13 anonim ***** válasza:
45%

Nem vagyunk vallásosak, nem lesz semmiféle ünnep...

Péntek-szombat tejszínes zöldségkrémleves lesz, citromos cukkiniragu. Vasárnap azt terveztük, hogy fehérboros,fűszeres sajtfondue-t készítünk és friss kenyérrel esszük, hétfő paradicsomos-ricottás lepény lesz terv szerint.

Meg összedobok egy karamellás répatortát is, mert még van itthon majdnem egy kiló répa.

2016. máj. 12. 18:22
 10/13 anonim ***** válasza:
56%

Ünnep lesz: azt ünnepeljük, hogy nem kell dolgozni menni :D

szombat: reggeli - zabkása (zab, mandulatej, dió, mazsola, alma, banán)

ebéd: zöldségleves, gombapaprikás nokedlivel

Vacsi:melegszendvics

vasárnap: reggeli: zöldturmix

ebéd: tegnapi leves, rántott szejtán céklás barnarizzsel és házi paradicsomszósszal

vacsi: palacsinta

Hétfő: reggeli - zabkása

ebéd:lencsefőzelék (a kedvencem) steak burgonyával (feltétnek - kitűnő: roppanós, fűszeres, forró)

vacsi: szejtános szendvics

Ez persze csak terv. így vásároltam, és egyelőre program sem jött közbe, de rugalmasak vagyunk

2016. máj. 12. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!