Mit csináljak a rengeteg csokinyúlból?
Figyelt kérdés
Kisfiam még csak fél éves, de elárasztották csokinyúllal meg tojással, van egy egész szatyorral.2010. ápr. 8. 18:48
1/9 anonim válasza:
Torta bevonó-ként(mint a télapót is)
2/9 A kérdező kommentje:
hát igen, asszem az lesz...köszi
2010. ápr. 8. 18:57
3/9 anonim válasza:
vagy forró csokit.Egy lábasban megolvasztod a csokikat egy pici tejjel,utána,mikor teljesen megolvadt,akkor hozzáöntesz tejet(sokat).Tök fincsiiiii.
4/9 anonim válasza:
Én apróra töröm és muffinba, süteményekbe sütöm. :)
5/9 anonim válasza:
Mi is tortabevonó ként szoktuk használni.
7/9 anonim válasza:
sütire dízsként reszelheted. vagy kuglóf: nálunk már legalább a 4.et sütöm és nem fogy a csoki.
recept: 3-4 tojás külön felverve, sárgájához 3-4 ek porcukor felver, 1dl olaj 1 dl víz,30-50 dkg liszt, sütőpor, dió csokik, stb, majd belekever a fehérjehab és kb 30 percig süt. Azért írtam változó mennyiséget, mert szemmértékre készítem és eddig mindig lett belőle valami finom...:)
8/9 igabcsy válasza:
Süthetsz püspökkenyeret is. Jó sok durvára tört csoki meg dió, esetleg aszalt gyümölcsök, mazsola....
Isteni finom!
(ne felejtsd el ezeket előtte beleforgatni lisztbe, és akkor nem süllyed le a süti aljára)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a recepteket!Nagyon aranyosak vagytok!
2010. ápr. 9. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!