Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen gyorsan elkészíthető...

Milyen gyorsan elkészíthető süteményt ajánlotok?

Figyelt kérdés

A hétvégén leszünk három hónaposok a barátommal,

amit nála ünneplünk meg,szombat délután jön értem.

Szeretném valamilyen süteménnyel meglepni amit

még délelőtt vagy péntek este el tudok készíteni.

Ilyen alkalomra,milyen könnyen elkészíthető

süteményt receptet ismertek?

A válaszokat előre is köszönöm :)

2010. ápr. 8. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Búvártúrós

Hozzávalók:

Tésztához: 20 dkg cukor, 1 tojás, 1,5 dl étolaj, 2 csomag vaníliás cukor, 35 dkg liszt, 2 evőkanál kakaópor, 5 dl kefir, 1 teáskanál szódabikarbóna.

Tetejére: 50 dkg túró, 5-6 dkg cukor, pici reszelt citromhéj, 10 dkg mazsola, 2 tojás, 1 csomag vaníliás cukor, 12 dkg vaj.

A tésztához valókat összekeverjük és egy alaposan kizsírozott (margarinozott) és lisztezett tepsibe öntjük. A túrót a tojásokkal, vaníliával és az olvasztott vajjal kikeverjük, és a tésztára kis halmokat rakunk belőle. A túró sütés közben belemerül a tésztába, innen kapta a süti a nevét.

Elő;melegített sütőben kb. 30 percig 200 fokon sütni. Én 30 x 35 cm-es tepsiben sütöm!

Ugyanebből a mennyiségből lehet készíteni 1 kuglófot + 6 db muffint is. A kuglófot 200 fokon 60 percig sütöttem, de 45 perc után már tettem a tetejére papírt, hogy ne égjen meg.

nagyon szeretem ezt a sütit,csak én a túróból kihagyom a mazsolát .

2010. ápr. 8. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem ez fincsi lehet(:

első voltam .

2010. ápr. 8. 16:30
 3/9 anonim válasza:

csokisbanán hozzávalók fogpiszkálók banán karikákra vágva étcsoki + kerek formájú babapiskóta

A csokit megolvasztod közben felszurkálog a babapiskótát és a banánt is ilyen sorrendben:

PISKÓTA

BANÁN

PISKÓTA

egy fogpiszkáló meg is van

amíg ki nem fogysz az alapanyagokból addig csinálhatod.

Az olvadt csokiba belemártod lerakod hűlni,majd mikor ráolvadt megeszed :)

elég gyors és ISTENI FINOM

2010. ápr. 8. 16:45
 4/9 anonim ***** válasza:
bögrés sütik!
2010. ápr. 8. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:

gyümölcstorta:

kész piskótalapra vaníliás puding (esetleg túróval kikeverve)rá a szépen kirakott gyümölcs(banán,kivi,eper,stb)a tetejére tortazselé.

Tálaláshoz : tejszínhab rózsák a torta szélére.

Van ennél gyorsabb?

2010. ápr. 8. 17:03
 6/9 anonim válasza:
Én is a bögrés sütikre voksolok! Semmi perc, amíg összekevered, és 20 perc a sütőben. Sok hozzávaló és ész sem kell hozzá.
2010. ápr. 8. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
muffin
2010. ápr. 8. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:

babapiskótás pudingos!

1 réteg babapiskótát leraksz egy tálba rá puding megint baba piskóta megint valamilyen puding ,közé kis rumot vagy rum aromát raksz isteni és ennél egyszerűbb nincs is!

2010. ápr. 9. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Babapiskótás-pudingosnak: ugyanúgy ahogy te, csak

én ezt kicsit hígabb pudinggal szoktam csinálni, mazsolát szórok bele, a piskótát pici rumaromával megspriccelem.A férjem kedvence, a tálból kanállal eszi. Nálunk Kefrenc a neve.

2010. ápr. 10. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!