Milyen sütit ajánlotok ami könnyű és gyorsan elkészíthető? :D
nagyon jót tudok :D:D az a neve hogy szabi szelet ..de folyton a bk s szabi jut eszembe erről a névről XD
SZABI SZELET
1 nagy családi tejfölbe annyi lekvárt teszel hogy joghurt íze legyen ha kell adhatsz hozzá vaniliáscukit..aztán fogod a háztartási kekszed és egy tepsibe: 1 sor keksz 1 sor tejföl.. 1 sor keksz .1 sor tejföl....
de hallottam már hogy valaki túrót tesz lekvár helyett bele.. én lekvárral szeretem mert ha kész az építkezés akkor beteszed a hűtőbe ..pár órára és aztán a keksz megszívja magát és a tejföllekvárból pedig oylan szilárd krém lesz hogy oylan íze lesz mint a fagyinak ... nagy melegben a legjobb de bármikor fogyasztható :D:D
tehát: kell egy nagy családi tejföl.. nekem kb 750 ml lekvár ..1 csomag vaniliás cukor , háztartási keksz(kb 400g)
jó sütögetést :D
utolsó vagyok:
azt írtam hogy jó sütögetést .. de hülye vagyok :D:D mindegy szerintem erre a sütire még nem találtak ki jókívánságot ...
akkor : jó munkát ! :D
Ez a hűtős süti nem csinál hasmenést? :)
Csak mert a lekvárt és a tejfölt összekeverve nekem elég bizarrnak hangzik :)
a gyümölcsjoghurtok miből vannak?? joghurt és gyümölcs.
aki alapból érzékeny, a sima joghurttól, kefírtől is futhat...
semmi gond a tejföl és gyömölcs párosításával, a lekvár is cukrozott gyümölcs:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!