Ti utáljátok, amikor a rántottsajtban, a sajt az egyik részébe összpontosul, és a maradékban meg csak egy prézliváz marad?
Figyelt kérdés
vagy van erre megoldás?2016. ápr. 16. 13:06
2/6 anonim válasza:
Engem nem zavar, mert szeretem elropogtatni a prézlivázat. Egyébként zseniális ez a szó, köszi. :D
3/6 anonim válasza:
Rossz a sajt. Vagy legalább is nem rántani való. Nem szabad össze folynia.
4/6 anonim válasza:
Vegyél grillezni való sajtot, az nem olvad meg.
5/6 anonim válasza:
Én sem szerettem, hogy a sajt a prézli alatt összement, mint a Samu nadrágja, és körülötte egy légüres tér volt.
Most már csak rántani való sajtot veszek, és a probléma megoldva.
6/6 anonim válasza:
Sütés előt tedd a fagyasztóba egy órára és úgy fagyasztott állapotban süsd ki. Így míg megpirul a bunda a sajt pont kiolvad és átmelegszik. Lehetőleg nagy lángon, gyorsan.
A probléma az a rántottsajtal, hogy sütéskor a nedvesség elpárolog belőle, vagy egyszerűen kifolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!