A sütőpapírt mivel lehet helyettesíteni?
Ha sütőpapír nincs, gondolom zsírpapír sincs, pedig az az elődje. vagy pergamenpapír, de igaza van az elsőnek, a zsír/vaj -liszt is tökéletes helyette, bár a mosogatás papír használatával könnyebb ez nyilvánvaló.
nem próbáltam még ki, de itt többször olvastam, hogy sima A4-es papírt tesznek a tepsibe és az is megfelelt.
Említették fentebb az újságot, tul.képpen az is jó lenne, de hát az ólom és a festék miatt nem éppen egészséges megoldás..., hogy finom legyek :)
Az alufólával már megjártam, ráégett a süti vagy éppen hús aljára, és hát öröm volt lehámozni.
A papíros megoldásoknál is nekem az jött be, hogy a forró tepsit (muffintepsit is kapszlival )azonnal hidegvizes viledára teszem, és hagyom egy kicsit azon hűlni.
A hideg hatástól pára keletkezik a tepsi alján és nem engedi a papírt hozzáragadni a benne lévő anyaghoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!