Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sajtot tesztek a pizzára?

Milyen sajtot tesztek a pizzára?

Figyelt kérdés

Eddig a trappista jött csak be, de az persze nem olyan izű/állagú mint egy pizzériában.

Próbáltam már A szarvasi pizza mozzarellát is, a szeleteltet, de az meg sem olvadt, csak kiszáradt, és ropogós lett.. O.o

Ha a golyósat raknám rá, ami ilyen zacskós vízben van, az jobb lenne? Lighttal működne?


2016. márc. 27. 10:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig ugyanolyat, nálam annyi a lényeg hogy a sajt puha legyen, tehát ha veszek megnyomkodom és ha puha akkor az jó, olvadós, nyúlós, tökéletes. De ízlés dolga, olyat tegyél rá amit te szeretsz. Anyám például a ropogós fura száradósat szereti...
2016. márc. 27. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Parmezàm vagy Pecorino Romano. Ezekkel az igazi. Vagy mozzarella.
2016. márc. 27. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
goudát tegyél rá az tuti
2016. márc. 27. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Violife növényi sajt - egy kisbocit se vesznek el miatta az anyukája mellől.
2016. márc. 27. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)


Utolsó: Hol lehet ilyen sajtot kapni? Auchan-ban és Sparban van csak lehetőségem vásárolni, de ott még nem találkoztam ilyennel

2016. márc. 27. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
bioboltokban lehet kapni. Nagyobb bevásárlóközpontokban általában van biobolt. :)
2016. márc. 27. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Amilyet szeretek. Gouda, Masdaamer, vagy jóféle házi sajt.

A mozzarella nekem túl ízetlen s túl zsírszegény, önmagában a parmezán se felel meg (fura dolog, mert az ízes, de bizonyos dolgokhoz mégsem megfelelő az íze. sajtostyának se jó, szerintem), a nem tejből készült sajtpótlékok pedig nem emlékeztetnek sajtra.

Az adott ember ízlésén múlik a legtöbb, azt hiszem.

A kék sajtokat nagyon szeretem még pizzán, de nem normális, vegyes zöldséges pizzán, amit enni szoktam, hanem inkább kifejezetten sajtra alapozón.

2016. márc. 27. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó minőségű mozzarellát, ezek a szarvasi és más magyar márkák nem jók.
2016. márc. 27. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Parmezán romano, mozzarella.
2016. márc. 27. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!