Milyen sajtot tesztek a pizzára?
Eddig a trappista jött csak be, de az persze nem olyan izű/állagú mint egy pizzériában.
Próbáltam már A szarvasi pizza mozzarellát is, a szeleteltet, de az meg sem olvadt, csak kiszáradt, és ropogós lett.. O.o
Ha a golyósat raknám rá, ami ilyen zacskós vízben van, az jobb lenne? Lighttal működne?
Köszi a válaszokat! :)
Utolsó: Hol lehet ilyen sajtot kapni? Auchan-ban és Sparban van csak lehetőségem vásárolni, de ott még nem találkoztam ilyennel
Amilyet szeretek. Gouda, Masdaamer, vagy jóféle házi sajt.
A mozzarella nekem túl ízetlen s túl zsírszegény, önmagában a parmezán se felel meg (fura dolog, mert az ízes, de bizonyos dolgokhoz mégsem megfelelő az íze. sajtostyának se jó, szerintem), a nem tejből készült sajtpótlékok pedig nem emlékeztetnek sajtra.
Az adott ember ízlésén múlik a legtöbb, azt hiszem.
A kék sajtokat nagyon szeretem még pizzán, de nem normális, vegyes zöldséges pizzán, amit enni szoktam, hanem inkább kifejezetten sajtra alapozón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!