Tudnátok sütihez valami finom krém receptet tölteléknek ajánlani?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 15:01
1/4 anonim válasza:
Ez a kedvenc csokis krémem:
30 dkg vaj, 15 dkg natúr kakaópor, 15 dkg porcukor, ~350 ml habtejszín
A puha vajat, kakaót, porcukrot kanállal összekevered. A tejszínt kissé felhabosítod, majd beleadagolod a csokis masszát, míg kenhető krémet nem kapsz. Ennyi.
Én nagyon szeretem, de van akinek nem elég édes, ha úgy érzed keverj még hozzá egy kis cukrot.
2/4 anonim válasza:
2 dl tejszint melegíts fel, majd kevers el benne 1 tábla jó minőségű étcsokit, ha lehűlt jól kavard ki fakanállal habosra, majd adj hozzá ízlés szerint keményre vert tejszinhabot.
3/4 anonim válasza:
Dr Oetker hidegen kikeverhető vaníliás pudingport tej helyett tejszínnel szoktam kikeverni, nagyon finom vajas ízű krém lesz belőle tortába. Megkenem a tortalpot a krémmel és rászórok fahéjas meggyet.
4/4 anonim válasza:
Amit a 2. írt nagyon jó, én is gyakran csinálom így. Más ízekhez pl. pépesített gyümölcsöket (epret, málnát, áfonyát, banánt,stb.) is összekeverhetsz a felvert habtejszínnel. Isteni.
Vagy vaníliarúddal is felfőzheted a habtejszínt, aztán lehűtés után felvered. Ezerszer finomabb, mint bármilyen műanyag, bolti "vaníliakrém".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!