Kezdő háziasszony vagyok írnátok?
Először is.
Mivel nem a középkorban vagyunk, nincs olyan hogy NEKED mit illik tudni.
Ha együtt élsz a pároddal, akkor mindkettőtöknek illik tudni főzni "alap" szinten.
Ez lehet bármi.
Amit szerettek.
Egy rántotta, egy bab/borsó/lencse főzelék, rakott krumpli, milánói makaróni, rántott hús, krumplis/káposztás tészta, és kb. órákig írhatnék bármit.
Nem tudok ilyenről. Oké, vannak alapételek, amit egyesek szerint tudni kell, de ha sosem használnád, akkor tökmindegy.
Én pl. annyit tudok a hússütésről, hogy bedobom a serpenyőbe és megsül. Ez nekem bőven sok, úgysem sütök húst soha :D
A tejbegríz pl. sosem ment (sose jött össze az arány), de ez sem hiányzik, sem tejet, sem glutént nem eszem s nem is főzök ilyesmivel.
"Ösztönösen" (vagy hogy mondjam, gyerekkorom óta könnyű a főzés s nem szoktam elrontani) s a családom szempontjából jól főzök. Az nem számít, hogy egyes felesleges, de másoknak alap ételeket nem is ismerek.
Nyilván ismered az alapételeket, hisz te is szoktál enni, látsz embereket enni ésatöbbi... De inkább a te s családod fontos ételei számítanak, miért tanulnál meg valamit csak azért, hogy elmondhasd, megtanultad, de az életben nem főznéd meg újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!