Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Grillcsirkéhez zöldségkörítés?

Grillcsirkéhez zöldségkörítés?

Figyelt kérdés

Nem megszokott párolt zöldséget szeretnék, hanem valami különlegeset.

Krumplipürées vegyes zöldséges saláta már be van tervezve, de emellé szeretnék valami érdekes zöldséges valamit is (de majonéz nélkül - mert a legtöbbször valami ilyen javaslat szokott jönni zöldséges kérdésekhez és azt nem szereti nálunk senki sem.)

Kérek mindenkit, csak saját maga által kipróbált receptet írjon, a google-t tudom használni. Csak ott olyan sok minden van, hogy egyszerüen nem tudom mind átnézni.

Minden tippet, receptet elöre is köszönök.

2016. márc. 11. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyik nap céklát sütöttem csirke mellé. Negyedbe vágtam a lehámozhott céklát, átforgattam olaj, só, bors. fokhagyma és rozmaring keverékében, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tettem, a maradék fűszeres olajt ráöntöttem, és fél órát sütöttem közepes lángon. Nekünk ízlett, sült krumpli helyett ettük. Répacsíkokat is lehet mellé tenni.
2016. márc. 11. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Pár percig főzöl hosszú zöld zöldbabot, vagy brokkolit, esetleg spárgát, majd vajra dobod, fűszerezed, ez is jó köret.
2016. márc. 11. 16:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Almás-lilahagymalekvár grillezett húsok mellé egyenesen mennyei.Más hidegkajákhoz is finom, nemcsak meleg sültekhez. Ha érdekel leírom, akár privátban is.
2016. márc. 11. 17:47
 4/5 Bé.Gabi ***** válasza:
100%

Roppanós zöldségek:gyufaszál méretűre vágva. s.répa, póréhagyma, 3 színű kaliforniai paprika,cukkíni,angolzeller.

Elkészítés, sorrendben:forró serpenyő, olivaolaj, bele a zöldségek,só, fehérbors, kb.2 perc pirítás,végén nehany evőkanál fehérbor, pici pirítás még és kész.

Fontos a forró serpenyő a pirítás miatt. A fehérbor ráöntésénél vigyázz meggyulladhat a forró olaj. Ha odakészítesz egy rávaló fedőt

akkor nem lesz gond.

2016. márc. 13. 06:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ez kimondottan érdekesnek tünik!
2016. márc. 13. 08:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!