Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Raffaello golyókhoz valami...

Raffaello golyókhoz valami tuti receptet tudtok linkelni?

Figyelt kérdés
Sokat találok a neten én is, csak nem tudom, melyik a tökéletes.Van amelyik tejport ír, van amelyik margarint.
2010. ápr. 1. 07:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és olyan kell, amit ostyába töltünk. Van golyóformájú ostyám.
2010. ápr. 1. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
a mindmegette.hu-n találni fogsz.
2010. ápr. 1. 07:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt is néztem. De akkor az már bevált?
2010. ápr. 1. 08:09
 4/5 anonim válasza:

Szia én pont a hétvégén csináltam, bár nem Raffaello-nak indult. Trüffelt készítettem, és gondoltam fehér csokisból is csinálok, végül teljesen más sült ki belőle, és nagyon finom lett:

Gőz fölött egy tábla fehér csokit felolvasztasz, öntesz hozzá kb fél doboz tejszínt,egy darabka vajat (kb diónyi), végül pedig darált kekszet keversz bele a kívánt állag eléréséig (azt számold hozzá hogy sokat fog dermedni még). Én így formáltam golyókat, szerintem ostyába is lehet tölteni.

2010. ápr. 1. 08:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Amit én szoktam csinálni az sokáig tart, de nagyon szeretjük.

hozzávalók: 1,5 liter tej 60 dkg cukor 2 cs. vaníliás cukor. Ezt nagyon sűrűre főzzük, kb. 2-3 órahossza. Barna színű lesz a cukor miatt, és kb. puding sűrűségű. Ha kész, akkor amikor már langyos, bele kell rakni 25 dkg margarint, ez elolvad benne, majd 100 gramm kókuszreszeléket kell még belekeverni. Ez pont egy csomag ostyához van. Kicsit sokáig tart megfőzni, de nagyon fincsi.

üdv. Csilla

2010. ápr. 1. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!