Mit jelent az, hogy sütés lávakövön? Egy étterem bejáratánál láttam. Mi az a lávakő? Hogy müködik? Mit sütnek rajta?
https://www.youtube.com/watch?v=N9Irfah4Vhs
A lávakő jól tartja a hőt (hideget és meleget is). Sütőben vagy nyílt tűzön kell felmelegíteni, majd lehet rajta sütni a húst.
Annyira új, hogy több évezredes. Nem tudom, milyen kaszálásra gondolsz, de alapvetően nincs igazad ebben. Mégpedig azért, mert más minőséget kapsz.
Tegyél fel egy nagy fazék gulyáslevest a gázra/villanyra. És egy bográcsba pont ugyanezeket. De pontosan ám! Amikor majd elkészül mindkettő, a különbség elég jelentős lesz, a bográcsos javára.
Vagy vegyünk egy kenyeret. A tészta legyen pont ugyanaz. Egyet tegyél be egy hagyományos kemencébe, a másikat egy villannyal működőbe. Tippelj, melyik fog jobban ízleni.
A lávakővel ugyanez a helyzet.
A lehúzásról: Nem vagyok naiv. Nem gondolom, hogy most már mindenhol minden rendben. De a válság, amin átesett a világ, sokat javított ezen. Kihullott a férges legjava. A vendég ma kedvesebb, mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!