Van valami jo husveti menu otletetek?
Figyelt kérdés
szeretnek valami finomat kesziteni a paromnak,azonban eleg bena vagyok a konyhaban,ugyhogy ha tudtok irjatok nem tul bonyolult eteleket legyszi!2010. márc. 30. 21:07
1/2 anonim válasza:
Nálunk a szokásos sonkásdi mellé csülök lesz pékné módra!Desszertnek Mirindás süti!
2/2 igabcsy válasza:
Nem igazán menü, amit ajánlok, de nálunk a lyukas kalács a Húsvét elmaradhatatlan étele.
Egyszer már leírtam a receptet, itt a link. Ha tetszik, akkor süsd meg (én szombat este szoktam, miután a család megvacsorázott, mert különben nem maradna Húsvét reggelre a sonkához). :-))
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__74..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!