Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek nem sok ez a tej...

Orchidea3 kérdése:

Szerintetek nem sok ez a tej mennyiség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az alábbi bukta receptet szeretném kipróbálni de szerintem sok a tej,mit gondoltok? Még nem sütöttem ezelőtt buktát, ez lenne az első alkalom. Szerintem túl ragacsos lesz a tészta...

Hozzávalók:

3,5 dl tej

2,5 dkg élesztő

5 evőkanál kristálycukor

25 dkg sima liszt

25 dkg rétesliszt

1 mokkáskanál só

1 tojás

10 dkg olvasztott Rama

2016. febr. 10. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok, körülbelül én is ilyen mennyiséggel szoktam sütni. Futtasd fel az élesztőt 2dl tejben és a maradékot meg öntsd úgy,ahogy jónak látod..
2016. febr. 10. 14:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Attól meg ne féljek ha netán még is hig,ragacsos lesz a tészta? Ez is biztos liszt függő...
2016. febr. 10. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a probléma, kedves, hogy mivel nem vagyunk ott, ezt neked kell látnod. Ne legyen nagyon ragacsos, nyúlós.
2016. febr. 10. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok. Az elején talán ragacsosnak fog tűnni a tészta, de ez a dagasztás során majd megváltozik.
2016. febr. 10. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. febr. 11. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!