Van kb fél kiló csíkokra vágott, lesózott lapockám. Mit csináljak belőle?
Figyelt kérdés
Gombás tokányt akartam, de tegnap anyánál vacsoráztuk és az volt a vacsi:)2010. márc. 30. 09:56
1/8 anonim válasza:
Brassói aprópecsenyét. Szinte mindenki imádja. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs hozzá szalonnám, anélkül meg nem az igazi:(
2010. márc. 30. 10:05
3/8 anonim válasza:
Én még sose tettem szalonnát a brassóiba, és isteni volt
4/8 anonim válasza:
Borsós tokány/kicsit másként/.A hús olajon kifehéríteni,majd kiszedni az olajból,a megmaradt olajon hagymát pirítani+fokhagyma+pirospaprika.Visszarakni a hús és fedő alatt félig megfőzni,én répát és borsót szoktam hozzá rakni.Ha megpuhul a hús akkor kész.Nokedlivel vagy bármilyen körettel lehet fogyasztani.
5/8 anonim válasza:
Krumplit felkarikázol,tepsibe rakod,rá a húst+hagymakarikák,megfűszerezni aztán be a sütőbe.főtt tojást is karikázhatsz rá.
6/8 A kérdező kommentje:
Áhh, köszi utolsó válaszoló:)
Ilyet szoktam csinálni, rakok hozzá még hagymát, meg gombát és leöntöm besamellel. Rég volt már.
Köszönöm a többieknek is.
2010. márc. 30. 10:30
7/8 anonim válasza:
szia! inditsd úgy, mint máskor a tokányt, de a husira önts egy fél kilónyi vegyes zöldséget francia, vagy mexikói alapot. keverd össze kifőtt tésztával, rakd tepsibe.tojást tejföllel, vagy tejszínnel keverj össze, öntsd a husos tésztára, hogy jól közé follyon és süsd jól át. a végén reszelt sajt a tetjére, pirulásig.
üdv
8/8 A kérdező kommentje:
Úhh, ez is jól hangzik:)
2010. márc. 30. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!