Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fogszabályzóhoz ételreceptek?

Fogszabályzóhoz ételreceptek?

Figyelt kérdés
Nemsoká raknak majd fel fogszabályzót. Tudom, hogy főleg pépes dolgokat lehet majd enni az elején(ha fájni fog) de szeretnék változatosan enni és sok minden nem jut eszembe. Esetleg tudtok olyan ételt vagy akár receptet mondani/ linkelni ami ilyen pépesebb alapból mint pl tejberizs, főzelékek? meg más is jöhet csak nem jut eszembe több :D
2016. febr. 10. 09:57
 1/4 aperitif ***** válasza:
Tejberizs, tejbegríz, krumplipüré, pépesített főzelékek, darált hús, apróra vágott, villával megtört keménytojás feltéttel. Vagy főtt/sült hús ledarálva, köretnek pirított gríz valamilyen mártással, paradicsom, fokhagyma, kapor, gyümölcs, gomba, stb. Reggelire, vacsorára gyümölcs turmix, lágytojás, pástétomok.
2016. febr. 10. 10:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag MINDEN ételt le lehet turmixolni és úgy meg tudod enni.
2016. febr. 10. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindent meg lehet enni leturmixolva:)

Nekem kicsit több, mint egy éve rakták fel, az elején, mikor csak pépes kajákat ehettem elég kreatív voltam, például pizzát leturmixoltam:D (az íze olyan, mint a normálisnak, max. nem úgy néz ki).

Ha ehhez nincs gusztusod, akkor krumplipüré, levesek és krémlevesek, sütőtök, kompótok.

Egyébként nem a fájdalom miatt nem ehetsz keményebb kajákat, hanem azért, mert könnyen leeshetnek az elején a tappancsok.

Sok sikert!:)

2016. febr. 10. 14:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Fu a pizza erdekes lehetett:D

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2016. febr. 17. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!