Rántott tököt lehet fagyasztva venni valahol?
1-esnek üzenem, hogy amikor kicsit sokat termett a cukkini itthon, én is lepaníroztam, és fagyasztottam. Jó volt télen csak bedobni a frituba, és kész is volt.
Kérdező: Szerintem nincs,én még nem láttam üzletben.
És azért azt tanácsolnám, hogy ne ilyen mirelit bolti dolgokon éljetek, mert egyrészt 3 perc megcsinálni frissen, ráadásul marha drágák, és még tele is vannak csupa felesleges dologgal. És nem sok köze van a sajthoz meg a csirkéhez ezeknek...
Én is szoktam, még a fehér tököt is rántani amikor szezonja van, nemcsak cukkinit, pattiszont.
De ilyenkor csak a sütő-tököt lehet kapni, rántani még nem próbáltam:
- hosszába ketté vágom, akkor kapok 2 db. "merőkanalat", a nyelét levágom, a fej-részből miután a magot kikapartam, rakok bele rizses-darált húsos tölteléket, vagy akármi mást (főtt tojás, sajttal, tejföllel) amit akarsz, megszórom a tetejét sajttal és be a sütőbe!
Persze előtte meghámozom, a melegtől a tök átpuhul, nem kell sokáig sütni!!
A "nyelét" uborka-szelőn leszelem = száraztészta, mikróban/sütőben egy kicsit átmelegítem, diós tésztának nagyon fincsi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!