Meggyszószt meggybefőttből?
Figyelt kérdés
Sziasztok, sajttortához szeretnék meggyszószt csinálni, itthon van meggybefőtt olvastam több helyen hogy egy csomag vaniliapudingot hozzáadva sűrű szószór állagú lesz a pudingban lévő keményitőtől.
Az lenne a kérdésem, hogy ha így csinálom akkor ha kihűl a meggyszósz vagy elteszem másnapra akkor nem lesz e a végén a szószomnak kemény pudingállaga?
2016. febr. 6. 16:58
1/4 A kérdező kommentje:
sűrű szószos állagú*
2016. febr. 6. 16:58
2/4 anonim válasza:
A beföttröl szürd le a levét és mérd meg.
Egy csomag puddingporhoz fél liter folyadékkal lesz normál pudding állaga, ha a folyadék több (8-10 dl), akkor mártás sürüségü lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2016. febr. 6. 17:08
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én keményítőt szoktam beletenni.
Ha többet teszel, akkor zselé lesz, mint a feketeerdő tortában, ha kevesebbet, akkor folyékony marad, de mégse túl híg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!