HUSVETRA menu otletek?
Hozzánk szombaton érkezik a család egyik fele. Ekkor lesz tejfölös krumplileves, palacsinta. Estére grillezünk, ha jó lesz az idő. Ha nem, akkor székelykáposzta.
Vasárnap jönnek az anyósomék, ekkor a szokásos húsleves, rántott, töltött húsok, rántott camambert, rántott zöldségek, krumpli és rizsköret, majonézes kukorica.
Hétfőre sonka, tojás, kolbász, maradék leves, valamilyen sült husi vagy párizsi szelet.
Süti pedig pogácsa, méteres, lizer és két torta, mert két szülinapot is ünneplünk, és két névnapot. Legalább egyszerre rendezzük le nagy főzés-zabálás szertartást, nem négyszer. :D
Húsvét vasárnapi ebéd: Füstölt-főtt lapockát ledarálok, tejföllel lazítom + bors, apróra vágott pritaminpaprika. Ezt ráterítem pulykamellfilé szeletekre, kap még egy szelet sajtot és feltekerem, panírozom, kisütöm. Ferdén félbevágva gyönyörű. Hozzá hagymás tört krumpli, friss uborkasaláta lesz.
Hétfőn csak sonkás hidegtálat eszünk: sonka -helyett füstölt-főtt lapocka, az sokkal olcsóbb :=( -, főtt tojás, retek, újhagyma, franciasaláta, majonézes krumplisaláta.
Sütik: édes: bejglik, zserbó sós: lapockával töltött bukta (hasonló töltelékkel, mint a göngyölt pulyka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!