A tortára a marcipánt hogyan kell rárakni?
Figyelt kérdés
Tortát szeretnék sütni szülinap alkalmából, és arra gondoltam marcipánnal vonnán be, csak hogy még egyszer sem csináltam se tortát, se marcipánnal nem volt dolgom..😅 Tudnátok segíteni? Mennyit vegyek, hogyan használjam fel? Hogyan tegyem rá úgy, hogy az szép sima legyen?2016. jan. 31. 21:48
1/3 anonim válasza:
Elsőre, ráadásul ajándékba/ünnepre tuti nem állnék neki olyannak, amit soha nem csináltam, megspékelve még egy olyan dologgal, amiről fogalmam sincs. Ebből lesz az, hogy szülinap előtt két órával sírva, visítva, idegbajban telefonál az ember a cukrászdába, meg cirkuszol, mert nincs olyan torta kész, amilyet akar.
Valami egyszerűbbet próbálj meg inkább. Az én első tortám sütés nélküli barackos túrótorta volt.
2/3 anonim válasza:
Youtube-on millió és egy videót találsz a témában. A mennyiségi kérdés meg attól függ, hogy mekkora tortát sütsz. Az eladó majd megmondja.
Egyébkènt osztom az egyes véleményt.
3/3 anonim válasza:
veszel szamos vagy más marcipán tömböt meleg helyre teszed és elsikálod vékonyra és aztán ráteszed a tortára majd körbevágod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!