Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túrós buktát kezdtem el...

Túrós buktát kezdtem el sütni, a tészta már kel, de most vettem észre, hogy a töltelékbe nem maradt tojás. Tudom valamivel helyettesíteni?

Figyelt kérdés
Nálunk hétfőn nincs nyitva bolt, a szomszédok, akikkel úgy-ahogy jóban vagyok, nincsenek itthon.
2016. jan. 18. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A töltelékbe nem is kell tojás, csak túró, porcukor, citr.lé, v.citromhéj. Van, aki vaniliás cukrot is tesz bele, de ez izlés dolga.
2016. jan. 18. 13:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm, én mindig raktam bele, azt hittem, hogy az "fogja össze". De akkor megcsinálom nélküle, köszi! )
2016. jan. 18. 13:58
 3/7 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
A buktában nem kell a tölteléket összefogni, összetartja a tészta :)
2016. jan. 18. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Örülünk, hogy segithettünk! Remélem finom lesz!
2016. jan. 18. 14:13
 5/7 Trafó1 ***** válasza:
100%
Lehet bele tojás de mint az előttem szólók írták nem kell, ettem már olyat amiben volt tojás, a tésztát szépen le lehetett bontani a töltelékről és külön megenni de ezt csak az értékeli aki szétszedi a pilóta kekszet is, és kinyalja a palacsintából a lekvárt.
2016. jan. 18. 14:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megsült, majd a párom meghozza a végső ítéletet. :)
2016. jan. 18. 15:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Finom lett így is, de azért maradok a tojássárgás verziónál. :)
2016. jan. 18. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!