Túrós buktát kezdtem el sütni, a tészta már kel, de most vettem észre, hogy a töltelékbe nem maradt tojás. Tudom valamivel helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Nálunk hétfőn nincs nyitva bolt, a szomszédok, akikkel úgy-ahogy jóban vagyok, nincsenek itthon.2016. jan. 18. 13:45
1/7 anonim válasza:
A töltelékbe nem is kell tojás, csak túró, porcukor, citr.lé, v.citromhéj. Van, aki vaniliás cukrot is tesz bele, de ez izlés dolga.
2/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm, én mindig raktam bele, azt hittem, hogy az "fogja össze". De akkor megcsinálom nélküle, köszi! )
2016. jan. 18. 13:58
3/7 Andizsuzsi válasza:
A buktában nem kell a tölteléket összefogni, összetartja a tészta :)
4/7 anonim válasza:
Örülünk, hogy segithettünk! Remélem finom lesz!
5/7 Trafó1 válasza:
Lehet bele tojás de mint az előttem szólók írták nem kell, ettem már olyat amiben volt tojás, a tésztát szépen le lehetett bontani a töltelékről és külön megenni de ezt csak az értékeli aki szétszedi a pilóta kekszet is, és kinyalja a palacsintából a lekvárt.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megsült, majd a párom meghozza a végső ítéletet. :)
2016. jan. 18. 15:57
7/7 A kérdező kommentje:
Finom lett így is, de azért maradok a tojássárgás verziónál. :)
2016. jan. 18. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!