Milyen állagú lekvár kell a linzerhez?
Figyelt kérdés
Kemény dzsem legyen, vagy nem túl híg, éppen kenhető állagú? Attól félek, hogy lágy lesz a lekvár és eláztatja a tésztát.2016. jan. 16. 18:24
1/3 anonim válasza:
Igen, a keményebb dzsem tökéletes lesz hozzá, azért egy pici vízzel keverd fel, hogy könnyebb legyen vele dolgozni.
Híg, esetleg turmixolt lekvár nem annyi jó, hacsak, nincs agyonzselézve, de és annak nem vagyok a híve, persze lehet, hogy van, aki másképp gondolja :)
3/3 anonim válasza:
Csak olyan. amiben nincs semmilyen zselésítő anyag, mert a zselé megolvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!