Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Tojasfozes? Ehen halok!

SOS! Tojasfozes? Ehen halok!

Figyelt kérdés

Kemeny tojast foznek, de mindenki elment aludni, a gagyi mobilnet pedig semmilyen oldalt nem hoz be, ami ezzel foglalkozik. :(

A kerdesem: elobb kell a vizet felforralni, aztan bele a tojast vagy a tojast bele kell tenni a vizbe es forrastol szamitva 15 perc? Erre nem emlekszem. :D

2016. jan. 14. 22:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy idejöttél inzultálni. :D Igen, én már csak ilyen vagyok. Azt hittem, baja lesz a tojásnak, ha nem főzöm meg rendesen. Pont. ;) Te biztos jobban érzed magad ettől. Nem magában ettem, ha megnézed a csatolt képemet. :D
2016. jan. 15. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz baja, sok ember pont a lágytojást kedveli. A nyers tojásról oszlanak meg a vélemények, de a nyers fehérjét kb. mindenki rossznak tartja, nem ok nélkül. Az én lágytojásomba is belekötnének, mert abban sem fő meg teljesen, ha megfőne, nem maradna lágy a sárgája, ami pedig úgy jó nekem :D

Nem is volt vészesen egészségtelen a vacsorád, gondolom, a húsféle lehetett volna minőségibb (erről mit sem tudok, de valószínű), de amúgy teljesen okés nekem (már ha nem nekem kell megenni, mert én erősen szénhidrátszegényen eszem). Persze az emberek egészségfogalma erősen más.

2016. jan. 15. 16:33
 13/13 A kérdező kommentje:

Fustli pulykavirsli volt, ezert remelem nem tul egeszsegtelen. Na de a fagyasztott sultkrumpli biztos hagy nemi kivannivalot maga utan. :)

A lagy tojast nem is igazan szeretem, szoval kevesbe johet szoba. Koszonom a fejtagitast. :3 igy is lehet ezt, nem csak bunkozva.

2016. jan. 15. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!