Pataki tálba milyen kalácsot süssek? Tudnátok receptet adni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 21:09
1/3 anonim válasza:
Pataki tál = cseréptál, melyet használat előtt beáztatunk vízbe, és alaposan megszívja magát, ezért van, hogy főleg "vastag" húsokat tökéletes benne sütni, mert közben a tál kiadja magából a felszívott víz egy részét!!!!
Ha tésztát akarsz benne sütni, akkor is kiadja magából a felszívott víz egy részét!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ez aztán a kalács recept!
2016. jan. 3. 10:17
3/3 anonim válasza:
Csak azt akartam neked mondani, hogy én a helyedben a Pataki tálban semmiféle kalácsot, tésztát, stb. meg sem próbálnék sütni, mert a tál által kiengedett gőz = víz miatt úgysem lesz belőle semmi!!!
Ettől kezdve teljesen mindegy, hogy bárki más ad neked receptet, vagy akár egy síma nokedli-tésztát is beleönthetsz, és bedugod a sütőbe!!!
Ez is egy recept!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!