Mitől lesz a tésztám nehéz, levegőtlen, "szalonnás" állagú? A folyékony kevert tésztára gondolok (kefires, étolajos, sűtőporos)
Figyelt kérdés
2015. dec. 31. 12:41
1/3 anonim válasza:
Ird le a pontos recepetet, amit használsz, meg azt, hogy hogyan sütöd.
Valószínüleg vagy az arányok nem jók, vagy a sütöd nem süt rendesen.
2/3 anonim válasza:
Vagy az olaj sok, vagy a sütőd lassú, és elnehezül a tészta, mire megsül.
Az is lehet, hogy a sütőpor kevés az adott lisztmennyiséghez. Tényleg ismerni kellene az összetevők mennyiségeit.
3/3 A kérdező kommentje:
Egy pohár kefir, egy pohár étolaj, egy pohár cukor, egy fél zacskó sütőpor, a liszt csak találomra, hogy olyan folyékony állagú, kavarható tészta legyen.
2016. jan. 2. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!