Az alábbi receptet elkészítehetem tojás nélkül? Vajon milyen lehet?
Figyelt kérdés
Kavart almás:
30 dkg alma, 30 dkg liszt, 30 dkg cukor, 3 tojás, 1 kávéskaál fahéj, kevés sütőpor
Az almát lereszeljük és összekeverjük az alapanyagokkal. Kivajazott, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben 40 percig sütjük
2010. márc. 23. 13:19
1/8 anonim válasza:
Szerintem szet fog esni az egesz, mert a tojas kellene osszefogja es az is lehet, hogy kemeny lesz.En nem pazarolnam el a tobbi alapanyagot.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi
és esetleg mit teheték bele helyette?
2010. márc. 23. 13:50
4/8 anonim válasza:
:))) Tényleg nem tudom..de tehetnél a tojás helyett valami folyékony"dolgot"...probáld meg vagy olvasztott vajjal, vagy tejföllel tojás helyett.Ezek annyira ejsze összeszednék maga a masszát.Irj ha majd véletlenül kiprobáltad!!:))
5/8 anonim válasza:
szerintem nem lehet, mert a tojás spéci kötőanyag. az almás részt még lehet zselésíteni keményítővel, de a tésztát...
kár lenne tönkretenni a többi alapanyagot, és utána kidobni a kukába. inkább csinálj más ételt.
6/8 anonim válasza:
legalább egy szem tojást és 1 dl olajat csempéssz bele.
7/8 anonim válasza:
Nagyon hasonlít a püspökkenyér receptjére, a 30-asok is stimmelnek, viszont csak 1 tojás kell bele. Próbáld meg esetleg tejföllel. Amúgy mi a baj a tojással? :)
8/8 A kérdező kommentje:
A tojással? csak annyi a gond, hogy nincs itthon! :)
Amúgy tegnap délután megsütöttem, egy pici tejet tettem bele. Nem az igazi, de azért finom volt!
Köszi mindenkinek a választ!
2010. márc. 24. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!