Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Narancsos párizsi krém?

Narancsos párizsi krém?

Figyelt kérdés
Szeretnék a párizsi krémembe egy kis narancslevet tenni (héjat nem tudok mert nem kaptam kezeletlen narancsot) hogy legyen egy kis narancsos beütése. Nagyon elrontanám vele a krémet? Pl sűrűségét, kezelhetőségét?
2015. dec. 14. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Hogy csinálod a krémet? Felszeleteled a párizsit, aztán összeturmixolod a narancslével? Fura ötlet:)
2015. dec. 14. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Ha vajjal csinálod, és nagyon hidegen kevered, akkor jó lehet, de margarinból vagy langyosan nem működik.
2015. dec. 14. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg aromára nem gondoltál ? Azt felveszi a vajas krém.
2015. dec. 15. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül narancs levét csorgattam bele a végén. Picit érződik :) az aromára nem is gondoltam de majd legközelebb kipróbálom, köszi
2015. dec. 15. 13:21

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!