Hagyományos gázsütőnél mennyi plusz időt kell rászámolni a sütésre?
A sütés idejét nem kell változtatni, viszon melegebbre kell állítani - villanynál kb 20 fokot, gáznál egy-két fokozatot.
Ha valamit toabb sütsz, akkor jó eséllyel kiszárad, és nem lesz jó. HA sütemény, akkor sok esetben nem sül át, nem emelkedik fel, ha nem jó a tüö a recepthez.
Ilyen esetben is a magasabb fokozat segít, süteményeknél a sütési idö fontos, csak akkor lesz jó, ezért kell a sütöt állítani melegebbre.
Köszi a választ.Még annyit találtam ki, hogy felülre,a sütő belsejében,raktam alufóliát.Hogy felülről is kapjon több hőt, így visszaverődik a meleg.
Nem tudom jó ötlet e.
megpróbálok magasabb lángon sütni, legfeljebb majd figyelek, ne égjen meg.
Sajnos a gát minősége se a régi már...
Remélem, sikerül, amit akarsz.
Nem tudom, vezetékes gázat használsz-e, de ha igen, akkor sokszor segít, ha kora reggel sütsz, akkor kevesebben használják a azat és így jobb a nyomás.
Ha palackos, akkor meg új palackkal jobb sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!