Pitét szeretnék sütni. Hol lehet hozzá sütőformát kapni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 21:24
1/10 anonim válasza:
Pitét formában? Én egyszerű tepsiben, vagy ha nagy adag kell (pl. vendégek jönnek), akkor a sütőlapon sütöm.
Ha pedig angolosan, kerek pitét szeretnél sütni, akkor megteszi egy nagyobb jénai tál is vagy a sima kapcsos tortaforma.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, angolos kerek formájút szeretnék...és neten láttam, hogy lehet mindenfelől rendelni, de én jobb szeretném boltban megvenni. Csak nem tudom, hol.
2010. márc. 21. 22:06
3/10 anonim válasza:
Tescoban,100-as boltban,vasboltban stb.és még sok helyen kaphatsz
4/10 anonim válasza:
Teflon kapcsosat vegyél,az egy kicsit drágább,de tartós.A sima kapcsos az olcsóbb.Vasedényboltban,nagyáruházban,vásárokon lehet kapni-a családtól is lehet ajándék.ZS-én mindíg ilyeneket veszek a lányaimnak ha látom hogy kellene.
5/10 anonim válasza:
Szia te 32 pontos válaszoló-tudsz valami finomat főzni?Írd meg nekünk.ZS
6/10 anonim válasza:
OFF
Kedves Zs! Bocsánat, csak kíváncsiság: a 14:05-ös válaszodat kinek írtad? Ki a 32 pontos, vagy ki lett már moderálva?
7/10 anonim válasza:
Szia!szupermarketekben, az az üveg-porcelán részeken lehet kapni fehér hőálló kerámiából kerek, recés oldalú
piteformát.
8/10 anonim válasza:
19.06 igen kivették,az nem baj hogy ír,de biztosan Ő is tudna valami hasznosat válaszolni azmellett hogy láthatóan jól szórakozik.ZS
9/10 anonim válasza:
A teflonbevonatú kapcsos azért jó,mert abból könnyen ki lehet venni a pitét egyben.Az üveg-porcelán az szép,lehet vele tálalni,abban közvetlenül kell szeletelni,és sütis lapáttal kiszedni a süteményt.ZS
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor azt hiszem, megnézem majd :)
2010. márc. 23. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!