Ti mivel várjátok a családot az ünnepekkor?
Akkor én meg a 9. csoda vagyok. A csirkeszárny leves nem valami ünnepi, bár én imádom az ilyen lerágcsálós dolgokat, csak elég nehéz ünnepélyesen és diszkréten elfogyasztani.
Én tavaly előételnek francia hagymakrém levest főztem.
Főételnek marhalábszár pörkölt volt, és Stefánia vagdalt, amit egyszerre helyeztünk az asztalra, és vagy ettek mindegyikből, vagy kinek ami tetszik. Desszertnek Tiramishu volt.
Én szeretem a csirkeszárnyat levesnek is. Nyugodtan főzd meg te is, akár egy kis grízgaluskával, akár csiga-tésztával ünnepivé lehet tenni!!!
Ilyen alkalmakkor "hálás" étel valami pörkölt-féle, körettel mert kiadós és laktató.
Persze pörkölt helyett lehet egy jó fazék töltött káposzta is, és akkor már az utána feltálalt pár falat sült/rántott inkább csak a szemnek fog kelleni... no meg hogy a pohár bor jobban esik egy sós ételre, mint a savanyú káposztára.
Biztos, hogy olyasmi kaját készítenék, amiről tudom, hogy mindenki szereti, és nem ragaszkodnék a mai divatos krémlevesek és hasonló pépesített ételekhez, ha a szülőket várom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!