Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sóletből más étel?

Sóletből más étel?

Figyelt kérdés
Van itthon, de már eléggé unom, viszont készítdnék belőle mást ha lehet. A sólet kész állapotban van.
2015. dec. 1. 06:01
 1/7 anonim ***** válasza:

A legokosabb lenne, ha adagonként lefagyasztanád - akkor késöbb jó ízüen meg lehetne enni annak, ami.


De ha feltétlen most akarsz valamit belöle, akkor felhigítva lehet belöle babgulyás, esetleg összetörve babpüré, de egyik sem az igazi.

2015. dec. 1. 07:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Apróra vágott savanyú káposztával is összekeverheted,

Én szoktam babos káposztát készíteni nagyon finom.

A savanyúkáposzta könnyít is valamennyit a nehéz húsos babon.

2015. dec. 1. 08:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

- Ha összetöröd (turmixolod) és tojással-liszttel (=zsemlemorzsával) összegyúrod fasírozottnak. Kissé lapított gombócokat sütés előtt még forgasd be ismét zsemlemorzsába, így ez majd ad egy kis kérget. Akár egy tökfőzelék, vagy kelkáp. esetleg krumpli főzelék mellé jó lehet!


- Változatlan állapotban, de kifőzött tésztát tepsibe rakva, a tetejére a sóletet + valami kis puhára párolt darált hús, vagy karikára szelt virsli, esetleg karikára szelt főtt tojás, majd ismét tésztát, és tejföllel, reszelt sajttal a tetején összesütni a sütőben

2015. dec. 1. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
ha összefőzöm paradicsommal, akkor lesz belőle babos-paradicsomos szósz, lefagyasztható? nem lesz baja? később tésztára lehet tenni
2015. dec. 1. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Most is összefőzheted paradicsommal, és úgy fagyasztod le adagonként, de ha nem most főzöd össze, akkor a lefagyasztott adagokhoz készítesz frissen paradicsomszószt, és abba teszed, teljesen mindegy, finom lesz akkor is.
2015. dec. 1. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Tésztára is teheted majd, amikor gondolod újra elővenni.
2015. dec. 1. 12:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sosem tudom, hogy miket ajánlatos lefagyasztani, amik még jók is fagyasztás után.
2015. dec. 1. 13:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!