Sóletből más étel?
A legokosabb lenne, ha adagonként lefagyasztanád - akkor késöbb jó ízüen meg lehetne enni annak, ami.
De ha feltétlen most akarsz valamit belöle, akkor felhigítva lehet belöle babgulyás, esetleg összetörve babpüré, de egyik sem az igazi.
Apróra vágott savanyú káposztával is összekeverheted,
Én szoktam babos káposztát készíteni nagyon finom.
A savanyúkáposzta könnyít is valamennyit a nehéz húsos babon.
- Ha összetöröd (turmixolod) és tojással-liszttel (=zsemlemorzsával) összegyúrod fasírozottnak. Kissé lapított gombócokat sütés előtt még forgasd be ismét zsemlemorzsába, így ez majd ad egy kis kérget. Akár egy tökfőzelék, vagy kelkáp. esetleg krumpli főzelék mellé jó lehet!
- Változatlan állapotban, de kifőzött tésztát tepsibe rakva, a tetejére a sóletet + valami kis puhára párolt darált hús, vagy karikára szelt virsli, esetleg karikára szelt főtt tojás, majd ismét tésztát, és tejföllel, reszelt sajttal a tetején összesütni a sütőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!