Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fánk (csőröge) tésztába vaj...

Fánk (csőröge) tésztába vaj helyett rakhatok zsírt vagy tejfölt, vagy mindkettőt?

Figyelt kérdés

2015. nov. 28. 13:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Tehetsz mindkettöt - ha könnyebbre szeretnéd, akkor válaszd a tejfölt, a zsírnak ugyanis van egy jellegzetes illata, ami lehet, hogy zavaró lenne.
2015. nov. 28. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!