Miben különbözik az ún. kövön sütött pizza a tepsiben sütöttől?
Figyelt kérdés
Érdekelne miben különbözik az elkészült pizza aszerint, hogy kövön vagy tepsiben sütötték.2015. nov. 20. 10:19
1/1 Djjjozsiiiii válasza:
A tésztából amikor felszabadul a pára, azt a kő porózus tulajdonsága miatt beszívja. A hőeloszlása is sokkal egyenletesebb a kőnek. A tészta ropogós lesz, és könnyebben feljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!