Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen finom süti receptek...

Milyen finom süti receptek vannak?

Figyelt kérdés
Nagyon jó barátnőim óriási, szívességet tettek nekem tegnap. Arra gondoltam sütnék nekik valami nagyon finom sütit.
2008. szept. 13. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ha van muffin formád van egy nagyon jó bevált banános muffin receptem étcsokival
2008. szept. 13. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ezek mind nagyon finomak!

2008. szept. 13. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Tessék két szakácskönyv:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. szept. 13. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereti a palcsintátát akkor csinálhatnál neki vagy csusztatott palcsintátát , vagy palacsinta tortát.

És én is tudom ajánlani a muffint akármilyen ízesítéssel.Ha kell valamelyik receptje akkor szólj és leírom neked:D

Jó sütést!:)

2008. szept. 13. 14:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos muffint elég gyakran sütök, mert nagyon finoman tudom, így azt nem akarok mert azt már sokszor vittem nekik. Almás és túrós pitét szeretnék, van valami bevált recept amitől nem lesz olyan tömör a tésztája?
2008. szept. 13. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!