Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igaz-e, hogyha a tyúk húsába...

Igaz-e, hogyha a tyúk húsába szöget szúrunk, akkor hamarabb puhul meg a levesben, mikor főzzük?

Figyelt kérdés

#szög #húsba #szúrva
2015. nov. 19. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Voodoonak jó, de kémiai, fizikai alapja nincsen.
2015. nov. 19. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
69%

Tudomásom szerint igaz, illetve én a babgulyásban próbáltam ki a 100-as szöget.

Egy piacozó nénitől hallottam, és tényleg bevált. Áztatás nélkül megpuhult a bab egy óra alatt és vele a hús is.

Így el tudom képzelni, hogy a tyúkhúst is puhítja.

Valószínű a kioldódó vasoxid okozza, ami persze teljesen ártalmatlan.

Arra kell figyelni, hogy a szöget időben kivegyük, nehogy valakinek kitálaljuk.... mert én jártam így :))

2015. nov. 20. 07:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!