Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen minőségűek a Tesco-ban...

Milyen minőségűek a Tesco-ban 3-4 ezer forintért kapható serpenyők?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne egy új serpenyőre, de 3-4 ezer forintnál nem szívesen adnék ki többet érte, de azért nem akarok gagyit venni.

Neten tudnék rendelni egy egész jónak tűnő, 28 cm átmérőjű, kerámiával bevont,Heinner Chameleon Thermo serpenyot venni 3000 ft-ért, az egész jónak tűnik, de lehet a héten már nem jönne meg, de ha a Tesco-s serpenyő sem rossz akkor inkább megveszem azt, ott legalább nem kell várni a házhozszállításra

2015. nov. 18. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem Tesco-s a palacsintasütőm. Teljesen jó, nem tapad, nem ragad, annyi hogy az alja hamarabb lett fekete, mint a Tefal serpenyőimnek. De már 3 éve megvan, és tényleg hibátlanul "működik". :)
2015. nov. 18. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem tescos van,heti 2-3 alkalommal hasznalom,most kezd el kopni,pedig nincs kimelve.
2015. nov. 18. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Lemarad,3 éve van nekem is kb.

28 cm-es ez is.

Tefalos ugyanez 6-8 ezer,nekem annyit nem ér

2015. nov. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!