Tejfehérje érzékeny kislánynak tudtok ajánlani torta receptet?
Figyelt kérdés
Most lesz két éves és még csak egy hónapja diétázunk.Bármilyen recept jöhet.2015. nov. 1. 13:27
1/9 anonim válasza:
Linzer alappal bármi lehet. Az liszt, porcukor és vaj. Krémet meg szinte bármit tehetsz rá. Vagy gyomolcsot teszel rá és adsz mellé egy kis tejszinhabot
2/9 anonim válasza:
1es, vaj és tejszínhab???
Kérdező, tojást ehet a kicsi? Mert akkor Sacher tortát csinálhatsz.
3/9 A kérdező kommentje:
tojást igen.
2015. nov. 1. 14:21
4/9 anonim válasza:
Mi is dietaztunk sajnos negy honapig. Szerintem gyumolcstortat tudsz csinalni. A piskotaba nem kell semmi tejalapu. A puding helyett pedig keszits hazilag. Pl.rizstej ( nekunk ez valt be) vagy mandulatej, tojassargaja, van.cukor, liszt. Mikor mar langyos egy fel liga margarin(ez novenyi alapu). Teszel ra rengeteg gyumolcsot es kesz is. Vagy akar gumicukorral is diszitheted.
5/9 A kérdező kommentje:
Szuper ötlet.Nem tudtam hogy van olyan margarin ami tejmentes.Ma néztem a Rama-t de abban van tejsavó
2015. nov. 1. 15:36
6/9 anonim válasza:
Tojásfehérjének olvastam.... Akkor nyilván nem jó amit írtam. Viszont így egyszerűbb, mert piskóta alap lehet, a krémeket pedig tej és vaj helyett lehet margarinnal és növényi tejjel készíteni. 1 voltam
7/9 anonim válasza:
Most jutott eszembe,hogy lehet nem liga, linco a novenyi margarin. A csomagolason ugy is rajta van. Ja es van novenyi alapu tejszin is, nem tudom a nevet valami hulee vagy ilyesmi. Szinte mindenhol kaphato. Nagyon nehez tejmentesen etkezni. Foleg egy gyereknek. Meg a kekszekben is van tejpor. Nekunk meg szojat es kakaot sem lehetett ennie. Egy honap alatt eleg jol megszokta.
8/9 anonim válasza:
A Hulala növényi alapú tejszín, így tejérzékenyek is fogyaszthatják, ráadásul csak jól le kell hűteni és nagyon hamar fel lehet verni. Én szombaton lúdlábat sütöttem és ebből készítettem a csokis habot, itt a recept, nem bonyolult:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Azt hiszem mostmár menni fog vmi.
2015. nov. 2. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!