A betűtészta kultusza miért pont a paradicsomlevesnél alakult ki?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 08:32
1/6 anonim 

válasza:

Mert abban érvényesül legjobban ( a színe miatt) :)
Úgy könnyebben megeszik a gyerekek, ha közben tudnak vele szórakozn.
2/6 anonim 

válasza:

Bármilyen levesben jól mutat. :) Én spec. tyúkhúslevesből emlékszem rá.
3/6 anonim 

válasza:

Én a saját esetemből kiindulva mondom.
Utálom/utáltam a paradicsomlevest. a betűtésztával meg addig szuttyogtam, hgy a kanalamba szavakat raktam ki, hogy a végén csak megettem 1 tányérral:-)
4/6 anonim 

válasza:

Életemben nem ettem még betűtésztát!
5/6 anonim 

válasza:

Ez a kultusz szerintem is a gyerekkorhoz, azon belül is az óvodához köthető. Ki ne emlékezne közülünk amikor ovisként szürcsöltük a fincsi paradicsomlevest, közben pedig felfedeztük a benne úszkáló betűket...:)
6/6 anonim 

válasza:

sziasztok! anno mi is napköziben a paradicsomleves alján rakosgattuk ki a nevünket. jó sókáig babrálhattunk vele,mert egyszer az ételosztó Teri néni, megunta és belecsapta a leveses tányérba a mákostésztát...Hú de utáltuk utána, mármint a Teri nénit.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!